Majka Miljani: Vratiću te u LUDNICU! Siniša Kulić progovorio: I JA IMAM TAJ POREMEĆAJ! Posle Zadruge...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Miljani: Vratiću te u LUDNICU! Siniša Kulić progovorio: "I JA IMAM TAJ POREMEĆAJ! Posle Zadruge..."

Otkrio detalje iz prošlosti.

Marija Kulić navodno je poručila ćerki Miljani da će je vratiti u ludnicu, pa tako podigla ogromnu prašinu. Iz tog razloga Siniša je rešio da odreaguje te postavi stvari na svoje mesto, ističući da njegova supruga u afektu nije pazila šta izgovara.

- Miljana nije bila u ludnici. Nije to ludnica, to je psihijatrijska ustanova. Mi imamo prijateljicu psihologa sa kojim Miljana često razgovara. Ona je preko mog prijatelja Vitka, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio član žirija 'Zvezde Granda' dolazila na snimanja emisija i tada je zamolila Vitka da glasa za Darka - rekao je Kulić i nastavio: - Miljana je onda ubedila i Zoricu Brunclik i praktično mu namestila pobedu.

- Tu smo mi videli da nešto nije u redu. Miljana je samo išla po snimanjima emisija i mi smo je odveli kod te naše prijateljice u bolnicu na detaljne analize. Bili smo se uplašili za nju. Bila je par dana i izašla. Nije ona luda ni bolesna, samo ima opsesivno-kompluzivni poremećaj, ali to imamo svi. Pa prvi ja imam taj poremećaj, volim da su mi cipele uglancane, ne bih mogao da izađem iz kuće drugačije. Kod mene u autu ne može da bude mrava na podu, odmah dobijem nervni slom. I moji drugari prate stalno sport, idu po kladionicama, kad nemaju šta da gledaju, prate kinesku i japansku ligu, tek da nešto prate.

- Marija i ja ćemo je sigurno odvesti posle ovog rijalitija na pregled. Marija unutra ne pazi šta priča jer je Miljana izvede iz takta. Tako joj je rekla i da je ona imala dvadeset abortusa, što nije tačno. Kakva glupost! Koja žena ima toliko abortusa - objasnio je Siniša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.