Maja u Janjuševom ZAGRLJAJU - Kada Aneli čuje za njihovu AKCIJU pući će od muke: Marinkovićeva SVE priznala

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:08

Maja u Janjuševom ZAGRLJAJU - Kada Aneli čuje za njihovu AKCIJU pući će od muke: Marinkovićeva SVE priznala

Maja se prisetila kako je njihov odnos ranije izgledao.

Učesnica "Elite" Maja Marinković prisetila se vremena kada je bila u vezi sa Markom Janjujševićem Janjušem, pa je opisala jedan njihov intimni odnos posle žurke koja se desila pre nekoliko godina.

Nije krila kako je to izgledalo, a Aneli ne bi bilo pravo kada bi čula za ovu akciju.

- Janjuš i ja smo bili vatreni u krevetu! Sećam se da ljudi od nas nisu mogli da spavaju. Ovo što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on sada ima sa Aneli je ništa! E to je ono što vam pričam! Ona je žena bez harizme, džaba što ona njega smiruje, kad on sa njom nema ono što njega radi - počela je Marinkovićka, pa je nastavila:

-  Sećam se da sam napolju posle sedela i čitala komentare. Odmah mi je zapao za oko jedan, u kom je neki lik napisao: "Reinstalirao je Janjuš Maju kao Vindovs sedmicu"! Mnogo sam se smejala, njemu to nije bilo smešto, ali ja sam plakala!

Dok su u ranijim sezonama rijalitija bili nerazdvojni i konstantno u zagrljaju, ona trenutno nema najbolji odnos sa Janjuševićem upravo zbog Aneli. Ipak, Maja ne krije da ima osećanja i empatije prema Janjušu, što se moglo videti kada je košarkaša zadesila velika porodična tragedija. Maju je vest o smrti mladog Mihajla veoma dotakla i pogodila.

- Majo, meni možeš sve da radiš, ali poštedi Aneli. Eto, toliko možeš da mi učiniš! Ne moramo da se svađamo, ako već ne živimo u idili kao nekada! Dajem sve od sebe da se normalno ponašam prema tebi, tako da verujem da možeš i ti da uradiš istu stvar - apelovao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.