Maja stavljena na STUB SRAMA: Janjuš ZARATIO sa čitavom kućom, a Lepi Mića mu se našao na putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 19:24

Maja stavljena na STUB SRAMA: Janjuš ZARATIO sa čitavom kućom, a Lepi Mića mu se našao na putu

Nastao je pravi haos...

U Beloj kući se održava emisija Pitanja gledalaca. Učesnici diskutuju o ratu Maje Marinković Aneli Ahmić zbog Marka Janjuševića Janjuša.

- Ovde Maja nema pravo da govori o Aneli, jer se na metar je*ala sa Čorbom, dok je Janjuš spavao. Ti si, Majo, našla da podržavaš, kradete muževe ženama - rekao je Mića. E nakon ove rečenice je nastao pravi haos.

- Da, tako je, kradem muževe. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su žežele da čuvaju te muževe, čuvale bi ih napolju. Janjuša sam mnogo volela, a i on je mene. To je činjenica. Aneli se poigrava sa njim - istakla je Maja.

- Maja je imala pravo da priča o meni šta je htela, na Aneli je bilo da ona posluša nju, ili da sluša sebe - istakao je Janjuš.

- Ja sam tebi kriva jer sam se samo družila sa nekim, a Maja se je*ala na tvoje oči, dok si je voleo?! - rekla je Aneli.

- U ponedeljak sam video koliko si pokvarena i tvoje izlaganje mi je pomoglo da vidim šta se dešava. Ti si od tog trenutka ništa veliko za mene. Zgadila si mi se. Sad bih najviše voleo da budem sa njih pet. Rekao sam da ako ne uspem sa Aneli, da ovde niko za mene neće postojati. Govorio sam da je volim, da mi je draga, ljubakao se sa njom, priznao je kao devojku. Nisam bio savršen, ali sam je stvarno gledao kao devojku do koje mi je stalo. Napravila je sra*e, više ne mogu da imam poverenja u nju - rekao je Janjuš.

Detaljnije u videu ispod:

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.