Maja opalila po Caru: CIRKUS SAMO ZA 18+ - Ovom objavom napravila je potpuni haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 19:05

Maja opalila po Caru: "CIRKUS SAMO ZA 18+" - Ovom objavom napravila je potpuni haos!

Spremna je da sve razotkrije...

Bivša učesnica rijalitija Maja Marinković već dugo je u sukobu sa Filipom Carem, nakon što je objavila njihove prepiske. Oni su bili u kontaktu i dok je on bio sa bivšom verenicom Aleksandrom Nikolić.

Nakon njenog oglašavanja u emisiji "Amidži šou" o odnosu sa Carem i zbog čega nije odlučio da se pojavi u emisiji on je najavio da će izaći pred kamere.

- Dobar dan svima! S' obzirom na to da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videla najavu za emisiju koja ce sutra biti emitovana, gde dotični pokazuje moje propuštene pozive, mislim da je to toliko smešno, jer dečko ne zna kako više da se izvuče iz situacije pa grebe rukama i nogama na svaki mogući način (smeh) Mislim da je potpuno normalno da postoje pozivi, s'* obzirom a to da smo bili u kontaktu svaki dan - započela je Maja.

Žao mije ali mišu mali, koji ne smeš da mrdneš iz tog sela, bolje ti je da povedeš računa na koji način uzimaš moje ime u usta, inače će svi imati priliku da vide nastavak "CIRKUSA " koji nije preporučljiv za osobe ispod 18 godina! - poručila je objavom.

Podsetimo, Maja je u emisiji spomenula trudnoću Aleks Nikolić. Ona je izavila kako nema empatija prema njoj, jer je vrlo dobro znala sa kim je bila. Ostaje da saznamo kakva će reakcija Filipa Cara biti na Marinkovićkinu poruku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti i učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.