Maja je najveći blam u istoriji Janjušević stao uz Aneli, a onda žestoko opleo po Marinkovićevoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 14:44

"Maja je najveći blam u istoriji" Janjušević stao uz Aneli, a onda žestoko opleo po Marinkovićevoj

Drvlje i kamenje na bivšu!

Marko Janjušević Janjuš sinoć je pre pomirenja sa Aneli Ahmić imao razgovor u "Šiša baru" sa Darkom Tanasijevićem u kojem je govorio o njihovom odnosu.

Janjuš je priznao da je Maja Marinković uticala na njihov odnos jer Aneli ne poznaje Maju, a onda sa svoju bivšu devojku rekao da mu je najveći blam koji je imao u svom celom životu.

Za jedan dan sam provalo šta je cilj Maje Marinković. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona mi je najveći blam u istoriji života. Aneli nikad u životu nije pokušala da uradi kao što je ova uradila. Ona mene ne zanima u životu, osim što se plašim da mi ne dobaci nešto da joj odgovorim. Maja će na sve načine pokušavati da dođe do Aneli, ona još uvek ne kapira nju - govorio je Janjuš i tad prizao da će se potruditi da popravi odnos sa Ahmićevom, što se u nastavku noći i dogodilo.

Janjuš je nakon toga prokomentarisao da Maja nema nijednu jedini drugaricu u spoljnom svetu i da ju je svaka napustila, a onda tvrdio da se Marinkovićeva i Stanija Dobrojević ne podnose i da mu nije jasno šta starletu zanima šta on radi sa Aneli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.