Maja im je OČITALA BUKVICU, Janjuš nije znao gde je Žestoki rafal po Aneli i Marku - Pored nje je kao drvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 02:32

"Maja im je OČITALA BUKVICU, Janjuš nije znao gde je" Žestoki rafal po Aneli i Marku - Pored nje je kao drvo

Bivša zadrugarka nije štedela reči.

Nakon što su gledaoci imali priliku da vide retrospektivu odnosa Marka Janjuševića Janjuša, Aneli Ahmić i Maje Marinković, voditeljka Ana Radulović porazgovarala je sa bivšom zadrugarkom, Jelenom Golubović.

Ona je ovom prilikom otkrila svoje mišljenje o njima.

- Na ovo moram da aplaudiram. Maja im je očitala bukvicu, Janjuš nije znao gde je. Vidi se da mu je Maja rak rana. Ti kada nekoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voliš, dovoljno je samo da pogledaš i zagrliš, on ne bi slušao šta Maja priča da je toliko zaljubljen. Ne bi mogla stara ljubav toliko da poremeti i izbaci iz takta, da on dokazuje, da je grli nešto. Ljubav i kašalj ne mogu da se sakriju - rekla je Jelena.

- Ako sam dobro razumela, ti kažeš da Janjuš i dalje gaji emocije prema Maji - pitala je Ana.

- Njemu je Maja rak rana, mislim da je svestan da mu Maja ne bi prešla preko nekih stvari, može samo da se sprda sa Janjušem. Maja se stvarno jedina ne libi da im kaže, svi drugi ćute... Meni je Janjuš pored Aneli kao drvo, ni traga one burne veze kao što je bilo s Majom. To ti je nekako ona ljubav na silu, kao: "Hoću da se zaljubim", opet zarad rijalitija, teme, on je navikao da bude centralna tema - rekla je Jelena.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.