Maja Volk najavila: Udaću se ponovo u 100. godini!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Volk najavila: Udaću se ponovo u 100. godini!

Maja Volk (57), koja se dva puta razvodila, najavila je i treći brak, ali tek u 100. godini! Profesorka dramaturgije koja se posle izlečenja od kancera posvetila zdravom životu, u emisiji “Grand magazin”, čija je tema bila novi početak, objasnila je zašto je još sama.

Ne mogu više da se zaljubljujem u nezdrave ljude, mesoždere, drugačiji su mirisi. Niko se na svetu u erotskim igrama ne maže pihtijama, nego jagodama, čokoladom, bananama… Ne mogu nikog ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da edukujem, mogu da budem samo s nekim ko je već edukovan. Po horoskopu mi stoji treći brak u 100. godini, a za 100. rođendan sam planirala da idem na krstarenje oko sveta, koje traje četiri meseca. To sad košta 28.000 evra koje nikad neću imati, a za stotku će me častiti“, rekla je Maja.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.