Maja Volk imala grupnjak sa petoricom?

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 05:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Volk imala grupnjak sa petoricom?

I dok su gledaoci ostali uskraćeni za to, koja se od fantazija Volkovoj najviše svidela, ono što su svi u Srbiji imali prilike da čuju u emisiji “Žene” je da se voditeljka najviše razočarala u grupni seks sa petoricom muškaraca

Jedna od voditeljki emisije “Žene” na TV Prva, Maja Volk, izjavila je da je u životu imala mnogo seksualnih fantazija i da se štaviše potrudila i da ih sve do jedne ostvari!

Kako prenosi dnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << list “Kurir”, dok su gledaoci ostali uskraćeni za to, koja se od fantazija Volkovoj najviše svidela, ono što su svi u Srbiji imali prilike da čuju u gorepomenutoj emisijibilo je da je vremešna voditeljka najviše razočarana bila grupnim seksom sa petoricom muškaraca.

Maja je dušu otvorila Dragoljubu Ljubičiću, koji je u emisiji “Žene” reklamirao svoju predstavu “One stvari”. I dok su ostale voditeljke ostale rezervisane kada su njihove seksualne fantazije u pitanju, Volkova je bila prilično otvorena, a priznanje joj je izmamio ni manje ni više nego Ljubičić lično.

Naime, na njegovo pitanje, koja je fantazija ispala loše u praksi, bez dvojbe je odgovorila:

S petoricom – uz osmeh, slegnuvši ramenima.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir / Foto: Telegraf.rs)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Volk: Imala sam grupnjak s pet muškaraca!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2013

Voditeljka priznala da je imala mnogo seksualnih fantazija i da ih je sve ispunila, a da joj se najmanje dopao grupni seks..Nije sve lepo kao u mašti...Maja Volk je u emisiji „Žene“ na TV Prva otkrila da je u životu imala mnogo seksualnih fantazija i da se potrudila da ih ispuni sve do jedne....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.