Maja UZELA jaknu koju je Anita dobila na poklon? HAOS na duštvenim mrežama, fanovi se bune: Molimo vas, reagujte

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 17:49

Maja UZELA jaknu koju je Anita dobila na poklon? HAOS na duštvenim mrežama, fanovi se bune: "Molimo vas, reagujte"

Zahtevaju samo jedno.

Fanovi koji podržavaju emotivnu vezu jednog od najkontroverznijih parova ovogodišnje sezone popularnog rijalitija "Elita 7", Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, ostali su u šoku dok su posmatrali kako ukućani otvaraju poklone koje su dobili iz spoljnog sveta.

Naime, u tom trenutku fanovi su primetili da je jedan od poklona koji je bio namenjen Aniti dospeo u ruke druge učesnice rijalitija, Maje Marinković.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Kada su pokloni stigli u "Belu kuću", fanovi su zapazili da se bela jakna, koju su poslali svojoj miljenici, igrom slučaja našla među Majinim poklonima, a upravo tom jaknicom Maja se oduševila.

Uvidevši da je došlo do zabune, kako fanovi tvrde, oni su odmah odreagovali i na svom Instagram nalogu koji je posvećen podršci Aniti i Anđelu, postavili su objavu gde mole produkciju da vrati jaknu Aniti:

- Produkcijo, verovatno zabunom je jaknica za Anitu zavšrila kod Maje... Molimo vas, reagujte... Hvala - pisalo je na Instagram storiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.