Maja UDARILA na odluku produkcije: Marinkovićeva PUSTILA JEZIK, zbog ovoga bi mogla da bude PONOVO sankcionisana?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 15:54

Maja UDARILA na odluku produkcije: Marinkovićeva PUSTILA JEZIK, zbog ovoga bi mogla da bude PONOVO sankcionisana?

Sada je sve rekla.

Maja Marinković, učesnica rijaliti programa, nastavila je da vileni nakon što je Mensur Ajdarpašić izabrao upravo nju za svog potrčka. Ova odluka je izazvala burne reakcije među učesnicima, a Maja nije krila svoje nezadovoljstvo ovim izborom. Situacija dodatno komplikuje činjenica da Maja ne želi da provede vreme u izolaciji sa Urošem Rajačićem, što dodatno doprinosi napetoj atmosferi u kući.

Uprkos konfliktnoj situaciji, Maja i Mensur >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se suočili sa izazovima koje nosi njihov odnos, ostavljajući mnoge gledaoce u neizvesnosti.

S druge strane, Maja je jasno stavila do znanja da ne želi da provede vreme u izolaciji sa određenim učesnicima, uključujući i Uroša Rajačića, što je dodatno doprinelo uzburkanoj atmosferi u kući. Ova situacija izazvala je brojne spekulacije među publikom, koja sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

- Ja ne mogu da spavam u izolaciji, ne spava mi se tamo. On se još raširio, pravi se kao neki frajer. Možda previše dramim, ali ja se sprdam, takva sam, ne može mene niko da smiri. Shvatila sam ovo vrlo lično, ne mogu nikako, ne mogu i da ga je*eš - rekla je Maja.

Podsetimo, ova pravila je napisala produkcija, te Marinkovićevoj ne bi bilo poželjno da se zamera i oglušava o ista.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.