Maja Odžaklijevska usred emisije otkrila da se POVLAČI: Ovo je MOJ OPROŠTAJ, UMORNA sam od svega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 12:01

Maja Odžaklijevska usred emisije otkrila da se POVLAČI: "Ovo je MOJ OPROŠTAJ, UMORNA sam od svega!"

Pozdravila se sa publikom!

Pevačica Maja Odžaklijevska gostovala je u emisiji "Luda noć", a nakon što je otpevala pesmu saopštila je da je upravo taj nastup njen oprašta od scene.

Naime, pevačica je istakla da je umorna od svega i da je njen nastup u emsiji, kako je rekla, lep oproštaj, što je iznenadilo mnoge gledaoce, a posebno rastužilo one koji vole Maju i njeno pevanje.

- Ovog puta ste me podsetili da vas podsetim da bi ovo zaista da bude jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lep oproštaj, tako da bih molila da ne nastupam, jeste, znam da to volite, ali ja sam malo umorna od svega - rekla je Maja.

- Opraštam vam što ste me pozvali, u svakom slučaju, hvala i naravno, neka ovo bude lep oproštaj - rekla je pevačica, dok su voditelji istakli da se nadaju da će se Maja ipak vratiti na scenu novom pesmom.

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Snimak je PRESTRAVIO ceo internet (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.