Maja Marinković poslala TAJNI SIGNAL spoljnom svetu, evo KOME je upućen - poruka nikad jasnija

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 03:51

Maja Marinković poslala TAJNI SIGNAL spoljnom svetu, evo KOME je upućen - poruka nikad jasnija

Istorija se ponavlja, ovo nikome napolju neće promaći!

Učesnici "Elite" sa nestrpljenjem su čekali žurku, a Maja Marinković se osamila i pojavila doteranija nego ikad.

Ona je odabrala krop-top majicu sa otvorenim dekolteom, te je jedva obuzdala svoje bujne grudi. Šminka joj je  bila intenzivna i lepo je naglašavala zadrugarkino lice Donji deo autfita su bile farmerke.

Međutim, poznavaoci rijalitija su primetili da je istu bluzu nosila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prošle godine na žurci u Zadruzi, kao i farmerke sličnog tona. U to vreme, prezgodna zadrugarka doživela je pravu dramu sa Bilalom Brajlovićem, Zvezdanom Slavnićem i Filipom Carem, pa i Markom Janjuševićem Janjušem. Svakome od njih, govorila je i bez reči. Samo pokretom i garderobom. Neki čak sumnjaju da je poruka upućena Aleksandri Nikolić.

Sasvim je izvesno da ovo nije puka slučajnost i da je Maja nekome u spoljnom svetu poslala tajnu poruku. Kome i zašto, ostaje nam da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/M.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.