Maja Marinković konačno progovorila o aferi sa Edom Fetićem - sve o detaljima putovanja koje je šokiralo sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 20:36

Maja Marinković konačno progovorila o aferi sa Edom Fetićem - sve o detaljima putovanja koje je šokiralo sve

Ne krije sa kim je.

Najpoznatija starleta Maja Marinković ponovo je napustila Srbiju i uputila se ka Italiji, a kako saznajemo, navodno je otišla sa bivšim zadrugarom, koji iza sebe već ima jedan veliki medijski skandal.

Naime, Marinkovićeva je objavila fotografiju i snimak sa aerodorma kako ponovo napušta Srbiju, a samo nešto kasnije, za njom je objavio sa istog mesta i Edo Fetić, zbog čega se povela polemika da odlaze zajedno na putovanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Međutim, Maja je odlučila da progovori na ovu temu i objasni sa kim je otputovala, a onda je objasnila kakav odnos ima sa Edom, koji joj lajkuje sve fotografije, na osnovu čega su mnogi zaključili da je odlepio za njom:

- Ovo je otišlo u krajnost, ljudi me povezuju sa nekim ko mi je prijatelj i sa kim nisam na putovanju,  evo pozdrav iz Barselone, vidite sa kim sam - izjavila je Maja u svom novom videu i pokazala da joj društvo pravi frizer i prijatelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.