Maja Marinković i Edo UHVAĆENI NA DELU: Nakon fotke sa aerodroma potvrđena AFERA - više se ne kriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 01:43

Maja Marinković i Edo UHVAĆENI NA DELU: Nakon fotke sa aerodroma potvrđena AFERA - više se ne kriju

Starleta zavela ovog macana!

Najpoznatija starleta Maja Marinković, ponovo je napustila Srbiju i uputila se ka Italiji, a kako se čini, tamo je otišla sa bivšim zadrugarom, koji iza sebe već ima jedan veliki medijski skandal.

Marinkovićeva je objavila fotografiju i snimak sa aerodorma kako ponovo napušta Srbiju, a samo nešto kasnije, za njom je objavio sa istog mesta i Edo Fetić, zbog čega se povela polemika da odlaze zajedno na putovanje.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dodatno ustanovili da se Maja prati na Instagramu sa Edom, što dodatno potvrđuje da imaju komunikaciju i da se tu definitivno nešto "krčka".

Šta će se dogoditi po povratku u Srbiju, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ušli u VEZU? Maja i Edo uhvaćeni na delu - isplivale LJUBAVNE prepiske: "Ja sad imam tebe"

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023

Fanovi su uzbuđeni....U jeku medijske pažnje našli su se bivši učesnici rijalitija "Zadruge", Maja Marinković i Edo Fetić zbog fotografija koje su objavljivali na društvenoj mreži Instagram...Rijaliti učesnici putovali su u Italiju i objavljivali slike sa istih destinacija, zbog čega se soekulisalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.