Maja Marinković U KREVETU sa Anđelom? Anita van sebe, ne prihvata da njen dečko SPAVA SA DRUGOM devojkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 02:06

Maja Marinković U KREVETU sa Anđelom? Anita van sebe, ne prihvata da njen dečko SPAVA SA DRUGOM devojkom

Ipak čvrsto veruje u njihovu ljubav!

Prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša Baru je bila Anita Stanojlović.

Ona je progovorila o problemima u vezi sa Anđelom Rankovićem, kao i o njenim nesigurnostima kada je u pitanju vezivanje, pa oplela po Jovani Tomić Matoroj i njenim lošim namerama prema njoj i Anđelu.

- Kako je bilo sa Anđelom u spa centru danas -pitao je Darko.

- Bilo je prelepo, opustili smo se, pomirili... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zato što smo se jutros baš svađali i tamo se desilo pomirenje. Sve više se zaljubljujem u njega i zbog toga se i svađam što više... sve vreme me je nešto podbadao za Slađu i zato smo se svađali. Ne daje meni on za pravo da sumnjam, nego sam nesigurna u sebe i mislim da je to najveći problem. Mnogi su mi rekli da mi je razlog za svađu smešan, ali ja imam neke probleme u svojoj glavi jer ga mnogo volim i moguće da se plašim da ga izgubim. Bolje da rešimo u startu probleme i da pričamo, nego da se prećutkuje. Ja nisam navikla da pored sebe imam muškarca koji određuje šta ću da radim i zbog toga isto nastane svađa. On je meni rekao jer smo imali četiri svađe smešne, da ako bude pete da će raskinuti sa mnom - rekla je Anita.

- Zbog čega ste se svađali toliko jutros na Rajskom - pitao je Darko.

- Zato što me voda kao kera svuda, umesto da me pusti da odmorim. On stalno ide preko jezera i nosi ukućanima stvari. Mi ustvari nemamo problem, to su sve neka bockanja. Ja sam rekla da mi nije lepo i da sam tužna od kako smo na rajskom zato što se stalno svađamo i on se plaši da nas ljudi za stolom ne napadnu. Plašim se ako postane Ivan Marinković vođa da ne postave Anđela u izolaciju sa nekom devojkom, meni bi bio haos da ne spava sa mnom, možda bi Maja pokušala nešto da uradi, jer ona voli tako da flertuje. Bila bi duplo gora kad bih ja postala vođa. Matora je jako zla i pokvarena, vidim kako se ponaša prema ljudima - dodala je Anita.

- Zbog čega si sada konkretno toliko kivna na Matoru - pitao je Darko.

- Mislim da sam tek sad svesna jer sam se skroz ohladila i idem hladne glave u odnos sa njom tako da kad vratim film kako se ponašala prema meni sad imam drugačiju sliku. Ona se ponaša mnogo loše prema ljudima a ja sam ranije u svim njenim lošim stvarima tražila nešto dobro, ali sad shvatam koliko je pokvarena. Ona kao nije želela da budu novinari na svadbi ali su mogli da se prodaju slike. Njoj je najbitnije bilo da se priča kako je ona dala trideset hiljada evra i kako je napravila prvu gej svadbu. Ona je puna kompleksa, samo joj je bitan taj ugled. Iskreno nisam primetila njenu reakciju nakon moje i Anđelove svađe, ali kad budem okrenuta prema njoj ispratiću, znam da je imala kiseli ciničan osmeh kad su Samir i Munja pričali da se svađamo, videćemo na Pitanjima gledalaca njenu reakciju kad budem sedela pravo gledajući u nju. Ja bih sve bacila od svog bivšeg partnera, međutim ona i dalje to nosi pored 20 polica garderobe, ja ne znam o čemu se tu radi. Mislim da ona trpi sve u sebi, pa će pući jednog dana, nakuplja se zloba u njoj. Imam neki strah da ću ostati sa njom jako teško da će to biti normalno - rekla je Anita.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.