Maja Marinković OBAVEŠTENA o onome što se dogodilo: Produkcija odlučila da prikaže istinu - Potpuno OBEZNANJENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 16:50

Maja Marinković OBAVEŠTENA o onome što se dogodilo: Produkcija odlučila da prikaže istinu - Potpuno OBEZNANJENA

Ovo je zaista bilo vredno gledanja.

Upravo je u Beloj kući pušten ljubavni klip Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, povodom jučerašnjeg Dana zaljubljenih. Njih dvoje su sve vreme gledali klip sa osmehom na licu, a Ahmićeva je u jednom momentu i zaplakala, o čemu smo već i pisali.

Maja Marinković je njihov ljubavni klip posmatrala iz pušionice, dok je u prvi mah bila nema i suzdržana, a potom pevala pesmu i smejala se na sav glas, a Uroš Stanić se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << totalnu raznežio zbog ovih ljubavnih scena.

Maja je bila hladnokrvna dok je posmatrala snimak ljubavi Aneli i Janjuša.

Kako to obično i biva, Marinkovićeva je prilično suzdržana, kako bi ispalo da je ništa ne dotiče, ali činjenica je možda drugačija.

Bila je obeznanjena i gledala je samo u jednu tačku. Bilo kako bilo, ona je ipak ostala pri sebi i nije pravila nikakve scene. No, kako smo rekli, nakon toga je prasnula u smeh i pevala pesme.

Moramo priznati da je potez produkcije i Velikog šefa da prikažu ove snimke bio pravi pogodak koji je uneo pravu pometnju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.