Maja Marinković NE PRESTAJE da udara na zadrugare - dotakla se Aneli pa poručila -  Ja ću doći...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 23:02

Maja Marinković NE PRESTAJE da udara na zadrugare - dotakla se Aneli pa poručila - "Ja ću doći..."

Ne krije odose sa zadrugarima...

Maja Marinković u gostovanju u emisiji "Pitam za druga" voditeljki Ani Radulović otkrila je sve o svom trenutnom odnosu sa drugaricom Slađom Lazić.

Nakon spekulisanja da im je prijateljstvo na klimavim nogama, kao i da je u potpunosti narušeno zbog Slađinog druženja sa Aneli Ahmić, Maja je otkrila pravu istinu.

- Je l' Predsednik stvarno Slađanin tip? - upitala je Ana.

- Mislim da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slađa šali sa njim, jer joj je dosadno. Ne mislim ništa loše kad to kažem, ali je dovoljno poznajem - rekla je Maja.

- Je l' istina da se stidiš Slađane, jer te je navodno dovodila u neke neprijatne situacije? Dosta se komentariše da te je izdala jer se sad duži sa Aneli, a tvoja je drugarica - upitala je Ana.

- Nije me blam. Ona mene nikada pljuvala, ni govorila loše, za razliku od nekih ljudi. Neki su se sa mnom družili jer sam poprilično zapažena u javnosti. Ne bih ja krivila Slađanu, jer je ona svakako skrenula pažnju njima da ću ja doći. Ja ne potvrđujem da hoću, ali ne kažem ni da neću. Ona se nije pogrešno postavila. Slađa nije meni ništa loše uradila, dok neki nisu svesni da mogu da me sretnu negde u spoljnom svetu. Nekim posle bude đavo kriv jer su me pljuvali. Znaju oni gde je zlatna koka i za koga - istakla je Maja Marinković.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.