Maja Marina opet preživljava isto! Pretnje nemaju kraja

Izvor: Svet, 12.Nov.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Marina opet preživljava isto! Pretnje nemaju kraja

Maja Marijana posle automobila koji je izgoreo, preživljava novu dramu. Pevačica već neko vreme dobija preteće anonimne poruke, od osobe koja joj preporučuje da otkaže sve koncerte i nastupe.
 
Pevačica se navodno obratila i policiji zbog pretećih SMS poruka koje su stigle na njen mobilni telefon početkom ovog meseca. Kako se navodi, pevačica je u stanicu policije otišla sama i rekla kako se plaši za svoju i sigurnost svoje porodice.
Draga Marijana, poništi sva gostovanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << U suprotnom i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje”, piše u poruci koju je pevačica navodno dobila i pokazala inspektorima.
 
Maja Marijana nije znala da kaže policiji od koga dobija preteće poruke, kako se navodi, a kada su je pitali da li je sa nekim u sukobu, ona je kratko rekla: “Sa suprugom”. Inače, njen nevenčani muž Mladen Šmakić joj je i menadžer. Takođe je rekla da već duže vreme želi da navodno prekine sa njim svaki odnos, kao i poslovnu saradnju.
SvetPrintscreen
The post Maja Marina opet preživljava isto! Pretnje nemaju kraja appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.