Maja Marijana:Pevačice su neshvaćene!

Izvor: Poznati.info, 20.Nov.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Marijana:Pevačice su neshvaćene!

Maja Marijana je poslednjih meseci glavna tema medija i žute štampe. Ona priznaje da se ne kaje zbog određenih poteza.

Podsećanja radi, pevačica iza sebe ima dva braka iz kojih kojih ima dve ćerke. Trenutno je sama i naglašava da joj tako prija i da nema potrebu da to menja. A da li se kaje zbog brakova?

„Nijednog momenta se nisam pokajala jer imam decu iz oba braka. Sve je to super. Ipak, mislim da muškarci nemaju razumevanja kada su pevačice u pitanju“ – izjavila je Maja.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Neshvaćena Maja: Muškarci ne razumeju pevačice

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2014

Maja Marijana je poslednjih meseci glavna tema medija i žute štampe. Ona priznaje da se ne kaje zbog određenih poteza...Podsećanja radi, pevačica iza sebe ima dva braka iz kojih kojih ima dve ćerke. Trenutno je sama i naglašava da joj tako prija i da nema potrebu da to menja. A da li se kaje zbog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.