Maja GNUSNO IZVREĐALA Aneli: U prostorijama Elite NOVI RAT, u sve su umešani i Taki i Ivan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 20:05

Maja GNUSNO IZVREĐALA Aneli: U prostorijama "Elite" NOVI RAT, u sve su umešani i Taki i Ivan (VIDEO)

Učesnice "Elite" Maja Marinković i Aneli Ahmić su se danas našle ispred kamere zbog uvreda koju se iznele na račun jedna drugoj.

Učesnici "Elite" su u svakom trenutku izloženi kamerama i ne postoji dešavanje ili situacija koju nisu zabeležile. Tako da šira javnost ima uvid u svaki deo života učesnika, pa čak i onih koji se dešavaju za vreme reklama.

Tako se u centru javnosti ovaj put našao nesporazum između učesnica Maje Marinković i Aneli Ahmić. Nesporazum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u roku od par sekundi doveo do svadje koja je odjekivala prostorijom.

- Spomenula si mi Takija za crnim stolom više puta, ja sam ti onda na konto toga rekla: "Tvoje dete je lepo al' na oca". Nisam te uvredila - rekla je Maja.

- Od drugarice dečka si uvredila. Ona je rekla nešto u lošem kontektstu, sad šta tačno ne znam - rekla je Aneli.

- Nisam ja rekla, Ivan je to rekao... Ja sam rekla da ti je dete lepo na tatu, a ja van crnog stola neću da se bavim tobom, jer me ne zanima - rekla je Maja.

- Onda ne komuniciramo. Neka onda gledaoci odluče i postave pitanje "Ko je šta rekao?" - predložila je Aneli.

Izjava učesnice Maje Marinković protumačena je na pogrešan način i njeno značenje se samim tim izgubilo. Napadnuta je od strane druge učesnice, a više o ovome možete pogledati na video snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.