Maja DEMOLIRALA SOBU, spavala sa Janjušem i Carem ISTOG DANA!? Isplivale STRAVIČNE TAJNE Etno sela

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 02:03

Maja DEMOLIRALA SOBU, spavala sa Janjušem i Carem ISTOG DANA!? Isplivale STRAVIČNE TAJNE Etno sela

Svake srede u 20 časova. "Između dve vatre"

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene Arsić i Miljane Arsić, novinarki našeg portala Srbijadanas.com, gostovao je i bivši zadrugar Bane Đokić.

On nam je otkrio sve tajne Etno sela, koje drži njegova porodica, a gde su dolazili aktuelni zadrugari.

Između ostalog Bane nam je otkrio ekskluzivno da postoje snimci sigurnosnih kamera, gde se navodno jasno vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve, kao i detalje odnosa Maje Marinković sa Filipom Carem, ali i Markom Janjuševićem.

Bane nam je rekao da je Maja navodno bila intimna istog dana i sa jednim i sa drugim.

Pored Marinkovićeve, Đokić nam je otkrio da je Miljanu Kulić krio jorganom od medija, pa progovorio o njenom dugu, ali i vezi sa Lazarom Čolićem Zolom.

Bivši zadrugar je definitivno odlučio da "otvori usta" te nam je obećao da će, ukoliko se vrati u Zadrugu, sve ovo reći i zadrugarima u lice.

Dotakli smo se i odnosa Dalile i Dejana Dragojevića, a Đokić nam je rekao da je siguran u mračne sile, te pomenuo i neke narukvice koje Dalila navodno vrti, a on sumnja da je upravo to povezano sa crnom magijom.

Šta nam je sve rekao pogledajte u celoj emisiji ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.