Maja Berović otkrila potresne detalje svog odrastanja: Pala sam sa terase, dok su padale granate!

Izvor: Svet plus, 10.Apr.2024, 08:46

Maja Berović otkrila potresne detalje svog odrastanja: Pala sam sa terase, dok su padale granate!

Maja Berović, pevačica čiji je talenat osvojio srca mnogih, odlučila je da podeli potresne detalje iz svog odrastanja u Malešićima, Bosna i Hercegovina.
Sećajući se svog detinjstva, Maja je opisala idilične scene male livadice ispred kuće i male jabuke s kojom su se igrali kao deca. No, uz te divne uspomene, priznaje da je odrastanje bilo obeleženo stresom, posebno usled ratnih dešavanja. Autoput kojim je morala prolaziti da bi došla do škole, mali uski puteljak kroz koji su se kretali kako bi bili sigurni od prolaznih vozila, sve to ostavilo je dubok trag u njenom sećanju.
- Sećam se jedne male livadice ispred kuće i jedne jabuke male. I tu smo se redovno igrali kad smo bili deca. I setim se tog...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.