Maja Berović 2. novembra u Areni

Izvor: Tracara.com, 02.Sep.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Berović 2. novembra u Areni

Maja Berović održaće solistički koncert 2. novembra 2018. godine u Štark areni u Beogradu. Nakon višemesečnih nagađanja, trenutno najpopularnija pevačica zakazala je datum i radi na detaljima spektakla koji publika željno iščekuje. “Znam da su svi dugo čekali datum, ali konačno euforija može da počne. Sa velikim nestrpljenjem isčekujem trenutak kada ću zajedno sa svojom publikom pevati u glas. Započele su pripreme za Arenu, od uvežbavanja koreografije, izrada scene, pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << stajlinga i mnogih drugih detalja. Biće i veliki broj iznenađenje za moju najverniju publiku,” kaže Maja. Karte za Majin koncert već su u prodaji širom regiona. Podsetimo, pevačica je pre dva meseca objavila album Seven, koji je za kratko vreme postigao neverovatan uspeh, o čemu svedoče ne samo milionski pregledi na youtubu već i prepuni nastupi Berovićeve.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

KONAČNO OTKRIVEN DATUM Maja Berović sprema spektakl

Izvor: Blic, 02.Sep.2018

Čekanju je došao kraj! Popularna pevačica Maja Berović odredila je datum svog beogradskog koncerta o kojem se dosta nagađalo. Na radost mnogobrojnih fanova, Maja je veliki koncert zakazala za 2. novembar u “Štark Areni”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.