Maci Diskreciji dosta “Parova”: Ne mogu više, ovaj rijaliti se odužio!

Izvor: Scandal.rs, 03.Mar.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maci Diskreciji dosta “Parova”: Ne mogu više, ovaj rijaliti se odužio!

Dok su svi u popodnevnoj emisiji sa voditeljkom Jelenom Petković ćaskali i odgovarali na pitanja koja su im bila upućena, Maca Diskrecija je, ni manje ni više nego – spavala!

Naime, bosanska pevačica je prethodnih nedelja neraspoložena jer se, kako kaže, rijaliti odužio.

Ja neću nikoga ništa da pitam, neću da učestvujem u ovome. Mene samo zanima kada će kraj rijalitija, uopšte nisam znala da će ovoliko dugo trajati. Odužilo se, ne mogu više”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << požalila se Maca, a voditeljka joj je odgovorila:

Maco, znaš kakava su pravila. Za sve su pravila ista, prema tome nema izuzetaka. Ako ne želiš da učestvuješ u ovome, produkcija će rešiti problem sa tobom”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.