Macanović će se izvinjavati javno Nečuvena pljuvačina Teodore i Bebice, pomenuo njenu BURNU PROŠLOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 04:13

"Macanović će se izvinjavati javno" Nečuvena pljuvačina Teodore i Bebice, pomenuo njenu BURNU PROŠLOST

Stigao odgovor iz spoljnog sveta!

Brat Žane Đorđević, Miloš Ljubenović oglasio se za Pink.rs

Pomenutoj kući se javio i prokomentarisao Nenada Macanovića Bebicu i Teodoru Delić, budući da ovaj rijaiti par nedeljama unazad ratuje s njegovom sestrom u Beloj kući.

- Moram da dam izjavu za mongoloida Macanovića i njegovu devojku sa vašara. Neuspela krofna i balerina sa vašara našli da komentarišu Žanu koja je dama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naspram svih njih. Macanović ima da se izvinjava javno mali debeli propali abortus, a ova njegova devojka sa pačijim usnama može samo da ide po vašarima i da glumi budalu - kaže Žanin brat i dodaje:

- Ona Macanovića vuče kao Božanu mečku , kao nekad kad su se mečke vodile, a i ima Macanović dojke kao žena. Ljudi molim vas, apelujem da se nasilje ukine nad životinjama jer Teodora sa ne uspelim operacijama pokusava da ostane pored mečke Bozane koju vuče po rijalitiju vec 5 meseci. Ako ja počnem da pricam ko je sve bio sa Teodorom Delić, neće joj biti dobro. Razvlačili je ko žvaku po Beogradu i širom Srbije - rekao je Miloš za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/A.V/prenela M.Đ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.