Maca promenila mišljenje o Brendonovom “ponosu”: On više voli muškarce nego žene!

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca promenila mišljenje o Brendonovom “ponosu”: On više voli muškarce nego žene!

Juče je Maca Diskrecija hvalila Branislava Radonjića Brendona i njegov polni organ. Tada je rekla:
“Ja moram da kažem da sam opipala Brendonov polni organ. On ima idealan i po mojoj meri i jako je tvrd“, pohvalila je Maca Brendona.
Međutim, danas je promenila ploču. Nakon što je Brendon otkrio da je u toku noći odbio muvanje i nasrtaje atraktivne starlete, ona ga je prozvala da on više voli muškarce nego žene.
Brendon je prokomentarisao da je Maci povređen ponos zato što nije pristao da bude deo njegovog šoua.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

JUČE JOJ BIO IDEALAN: Maca prvo pohvalila Brendonov polnog organa, a sada tvrdi da je gej!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2015, 08:48

Maca Diskrecija najpre je pohvalila Branislava Radonjića Brendona i njegov polni organ, a zatim se predomislila..."Ja moram da kažem da sam opipala Brendonov polni organ. On ima idealan i po mojoj meri i jako je tvrd", pričala je Maca o Brendonu...Međutim, ubrzo je promenila ploču. Nakon što je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.