Maca objavila snimak na kojem je GOLA! Otkrila sve o NEPRIJATNIM porukama - uspela je da... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca objavila snimak na kojem je GOLA! Otkrila sve o NEPRIJATNIM porukama - uspela je da... (VIDEO)

Sa sve osmehom na licu...

Izgleda je hakerima ovih dana dosadno, pa malo-malo napadnu nečiji telefon ili društvene mreže. Nedavno se takva neprijatnost dogodila pevačici Jeleni Kostov (više pročitajte na OVOM linku), a sada je i Maca Diskrecija doživela nešto slično.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu i poslala poruku njenim pratiocima. "Za promenu" Maca se snimala potpuno gola, rekla je da je uspela da vrati nalog, ali i još nešto:

- Lep >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozdrav za sve, drago mi je da slušate "Tombolu". Moj profil je bio hakovan, ja sam ga vratila pre 2-3 sata, tako da znate. Ako budete dobili neku neprijatnu poruku, znajte da to nisam bila ja. Hvala puno! - rekla je Maca.

Maci hakovali profil... pic.twitter.com/9jLryEu6hY

— glupostziva (@glupostziva) August 12, 2018

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.