MUŽ MI JE UZEO DETE, HTELA SAM DA UMREM!: Indira Radić je imala težak život, a malo ko zna čime se bavila pre muzike

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 12:13

"MUŽ MI JE UZEO DETE, HTELA SAM DA UMREM!": Indira Radić je imala težak život, a malo ko zna čime se bavila pre muzike

Težak razvojni put!

Pevačica Indira Radić, koja je harala muzičkom scenom, a onda postala apsolutni hit na društvenim mrežama zbog pesme "Marija" koju je u duetu otpevala sa Stankom Markovićem, povukla se sa estrade i publika neko vreme nije imala prilike da je vidi u emisijama i na nastupima.

Idira Radić rođena je u Bosni i Herecegovini, a jedno vreme je živela u Zagrebu gde se bavila potpuno drugačijim poslom.

Muzika joj je oduvek bila prva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubav, ali njena majka je smatrala da bi trebalo da se ostvari u nečem drugom. Tako je neko vreme radila kao medicinska sestra u Zagrebu.

- Najviše zbog majke, koja nije htela da ja postanem pevačica, ja sam upisala medicinsku školu. I daljina mi je predstavljala problem. Najbliža muzička škola bila je u Banjaluci, ali je taj grad od Dragalovaca udaljen gotovo šezdeset kilometara. S druge strane, Doboj, koji je skoro upola bliži, imao je samo medicinsku školu. Odabrala sam da putujem svakoga dana, ali da spavam kod kuće - rekla je Indira svojevremeno, pa dodala:

-Ostao mi je u lepom sećanju rad u bolnici u Hrvatskoj, muziku nisam zapostavljala, stalno sam pevala, kako pacijentima, tako i kolegama.

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni", rekla je pevačica u svojoj ispovesti i objasnila šta je presudilo da mu, posle svega, oprosti.

Indira je privukla i veliku pažnju jednim od najskandaloznijih nastupa u Grandu, kada je na bini skinula momka do gaća!

A post shared by INDIRA RADIC (@indiraradicofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.