MUŽ JOJ JE MOĆNIK: Voditeljka Slagalice je zavela UTICAJNOG frajera, stariji je čak 18 godina od nje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 11:20

MUŽ JOJ JE MOĆNIK: Voditeljka "Slagalice" je zavela UTICAJNOG frajera, stariji je čak 18 godina od nje! (FOTO)

Ovu informaciju zasigurno niste znali!

Voditeljka "Slagalice" Jelena Simić, pobrala je sve simpatije publike i obožavalaca pomenutog kviza koji se decenijama emituje ne RTS-u. O njenom privatnom životu malo se zna, ali poznata je činjenica da već gotovo dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem.

Sa svojim suprugom, koji je inače 18 godina stariji od nje ima dvoje dece, sina Aleksu i kćerku Unu. No, evo ko je njen suprug.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dragan Simić (60) je profesor na Fakultetu političkih nauka.

- Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun - kazala je Jelena nedavno.

- Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci - dodala je za medije Jelena, koja je današnjeg muža upoznala upravo na fakultetu.

Jelena na društvenim mrežama neretko deli fotografije sa emotivnim partnerom, a u komentarima im često poručuju da su idealan par.

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.