Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 19:07

MUŽ BIVŠE ZADRUGARKE UNAKAŽEN KISELINOM, hitno prebačen u BOLNICU: Koža se inficirala, opekotine SPALILE SVE!

Evo kako je sad!

Savka Gazivoda (6. mart 1970), poznatija pod imenom Saška Karan, jugoslovenska i srpska je pevačica narodne muzike.

Proslavila se pesmom "Srce puno baruta", kao i brojnim učešćima u rijaliti programima.

Pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan godinu 2020. zapamtila je po jezivoj nesreći koja je zadesila njenog supruga Aleksandra Gazivodu, koji je u tom trenutku jedva ostao živ.

Kako se tada pisalo, Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, pa su se lekari borili da spasu njegov život.

Aleksandar je jedva ostao živ, jer je radio na jednom eksperimentu sa azotnom kiselom, a u jednom trenutku situacija je izmakla kontroli, pa se ceo unakazio, a potom mu se i koža inficirala.

A post shared by Saska Karan Gazivoda (@saskakarangazivoda)

- Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega - ispričala je Saška svojevremeno.

Međutim, tokom 2021. godine Saška i njen suprug Aleksandar uživali su u ljubavi, proslavili su sve najlepše trenutke zajedno, a kako je dosta spekulisalo da će ona ući u rijaliti ,"Zadruga 5", Karanova je odlučila da novogodišnje i božićne praznike provede uz supruga, jer se tako oseća mnogo lepše i ispunjenije.

A post shared by Saska Karan Gazivoda (@saskakarangazivoda)

Saška je pre nekoliko meseci Aleksandru čestitala rođendan emotivnom i dirljivom porukom na Instagram profilu uz njihovu zajedničku fotografiju. A ono što su svi primetili jeste da se Gazivoda vratio normalnom načinu života nakon ovog peha.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE MUŽ SAŠKE KARAN Ne pojavljuje se često u javnosti, a zbog jezive nesreće jedva ostao živ: "Sav se UNAKAZIO, inficirala mu se koža"

Izvor: Blic, 04.Jun.2023

Pevačica i rijaliti učesnica Saška Karan doživela je pravu porodičnu dramu tokom 2020. godine. Kako se tada pisalo, njen muž Aleksandar je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, a lekari su borili da spasu njegov život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.