MUŽ ANE RADULOVIĆ ULAZI U ELITU?! Voditeljka priznala: Moram da budem profesionalna, nema gledanja kroz prste

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 20:58

MUŽ ANE RADULOVIĆ ULAZI U ELITU?! Voditeljka priznala: "Moram da budem profesionalna, nema gledanja kroz prste"

Pevača bi mnogi gledaoci voleli da vide u rijalitiju!

Nedavno je počela sedma sezona rijaliti programa "Zadruga" koja nosi naziv "Elita". Mnogo toga je ove sezone drugačije u odnosu na prethodne. Imanje je potpuno renovirano i sve prostorije izgledaju drugačije nego ranije. Veliki šef je uložio mnogo novca u ovaj projekat, pa su izgrađene i nove prostorije na imanju.

Takođe, došlo je i do promena u voditeljskom sastavu. Uigranom timu koji čine Ivana Šopić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević, od ove sezone su se pridružile Ana Radulović i Maša Mihailović.

Voditeljka, Ivana Stojanović, je u emisiji "Sa Ivanom" u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila Anu Radulović i sa njom razgovarala o tome kako je došlo do toga da postane deo "Elite" i kakvi su njeni prvi utisci. Ana je otkrila kako su njene kolege reagovale na ovo unapređenje i od koga je tražila savete. Prokomentarisala je i dolazak Dalila Dragojević na Pink televiziju, kao i ponovno učešće Marka Đedovića u rijalitiju. Iskreno je odgovarala i na pitanja o braku sa Mirčetom Radulovićem i tom prilikom se osvrnula na priče da se njih dvoje razvode i da im se u brak umešala treća osoba.

- Odavno sam imala želju da budem voditeljka rijalitija i da budem deo "Zadruge". Ko se bavi ovim poslom i kaže da nema takvu želju, taj nije iskren. Desilo se spontano, dobila sam poziv za emisiju "Narod pita". Pretpostavljam da sam se dobro snašla i da su bili zadovoljni i onda je usledio poziv da budem deo "Elite". Dobila sam poziv, nisam ja ništa nagoveštavala ili tražila - rekla nam je Ana.

Ana je otkrila da li je zadovoljna kako su je prihvatili Ivana, Dušica i Darko i od koga je tražila savete.

- Mi već dugo sarađujemo i deo smo iste kuće. Ivana i ja smo zajedno počele ovaj posao u emisiji "Pitam za druga". Najviše sam pričala sa Ivanom i ona je ta koja mi je davala savete. Verujem da sam pitala Darka i Dušicu, da bi mi sigurno dali i oni. Darka sam pitala za savete kada je bila prva "Zadrugovizija". To je bilo moje prvo pojavljivanje na "Zadrugoviziji", on je bio tu i mnogo mi je pomogao. Da mi sad treba neki savet, on bi mi pomogao. Konsultujemo se i pitamo jedni druge u vezi emisija. Prihvatili su me sjajno, još odavno. Mislim da i njima znači jer smo se lepo rasporedili i svi smo puni energije. Svi smo srećni i zadovoljni - rekla je Ana u emisiji "Sa Ivanom".

Voditeljka je pitala Anu kako bi reagovala ukoliko bi njen suprug odlučio da uđe u "Elitu" i da li bi on, ukoliko dođe do toga, imao neke povlastice u odnosu na druge rijaliti učesnike.

- U ovom slučaju, možda bi mi i predstavljalo problem, ali ako bi on to odlučio, onda bi morao da bude svestan da ja moram da budem profesionalna i da tu nema gledanja kroz prste. Podržala bih ga u toj odluci, što da ne. Ja sam još davno bila za to da on uđe u rijaliti, ali je on neko ko puno radi i ja sada puno radim i mislim da u ovom trenutku ne bismo uspeli da uskladimo kada bi on sada ušao i ne bi bio tu 24 sata mesecima - rekla nam je Ana, a zatim je voditeljka upitala da li je nekad razgovarao sa članovima produkcije o ulasku u rijaliti:

- Nemoj to da me pitaš, ne mgou to da ti odgovorim - rekla je Ana kroz smeh.

Šta je Ana rekla o dolasku Dalile Dragojević na Pink, sukobu sa Anom Ćurčić i Jelenom Golubović, kao i braku sa Mirčetom Radulovićem, saznajte u video prilogu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.