MUSTAFA PONOVO POLUDEO ZA EMINOM? Na sve načine pokušava da je OSVOJI?! Proradile emocije posle RAZVODA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSTAFA PONOVO POLUDEO ZA EMINOM? Na sve načine pokušava da je OSVOJI?! Proradile emocije posle RAZVODA?!

Pomirenje na pomolu?!

Emina Jahović i Mustafa Sandal ostali su u dobrim prijateljskim odnosima nakon razvoda. Njih dvoje skoro su bili na porodičnom zimovanju, a nakon toga čak su zajedno i slavili Eminin rođendan.

Međutim, kako se spominje, Mustafi su se nakon toga vratile stare emocije pa je pomislio da će Emina i on ponovo moći da budu zajedno. Sa druge strane, kako kaže izvor, Jahovićeva o tome ne razmišlja.

- Emina i Mustafa uspeli su da, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogim trzavicama, izgrade dobar odnos nakon razvoda. Iako se spekulisalo da su bivši supružnici ljuti jedno na drugo, to ipak nije tačno. Oboje su čak pokušali da nađu sreću s novim partnerima, ali se te veze nisu održale. Zajedno su vodili sinove Jamana i Javuza na zimovanje, a nedavno su čak i proslavili Eminin rođendan. Vreme koje su proveli zajedno podsetilo ih je na godine harmonije u kojoj su uživali dok su bili u braku. U tom periodu su oboje shvatili da im fali porodična atmosfera i počeli su lagano da se približavaju jedno drugom. Proradile su emocije s Mustafine strane, a ni Emina nije imuna na ideju da ponovo budu porodica - priča izvor.

Saturday’s😎

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jan 4, 2020 at 5:56am PST

Govori izvor i ističe da je odnos bivših supružnika sada na velikom testu jer Emina zbog poslovnih obaveza treba da napusti Tursku na neko vreme i dođe u Srbiju. Sandal je zabrinut da bi mogao ponovo da je izgubi.

- Mustafa već dugo planira da s Eminom razgovara o tome da se pomire. Svestan je da je još rano da o tome pričaju jer smatra da bi bilo kakav razgovor o toj temi izazvao suprotan efekat kod Emine. S druge strane, plaši se da će se ona udaljiti od njega i da će je definitivno izgubiti. Poznato je da Emina najbolje funkcioniše kada nema partnera i kada pati, što je više puta istakla. Često je govorila da je najbolje tekstove napisala kada je bila emotivno ranjena, a Mustafa se boji se da će je saradnici posavetovati da se ne pomiri s njim upravo zbog toga - dodaje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.