MUSTAFA, GDE SI JE RUKA: Emina objavila seksi selfi iz kreveta

Izvor: Kurir, 08.Jan.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSTAFA, GDE SI JE RUKA: Emina objavila seksi selfi iz kreveta

Za svakoga na svetu postoji srodna duša, zavisi samo koliko ste tvrdoglavi da je nađete i pametni da je zadržite, napisala je pevačica ispod fotografije

Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal svaki slobodan trenutak koriste kako bi proveli zajedno.

Pevačica je odmarala na krevetu sa mužem i iskoristila priliku da napravi jedan selfi koji je postavila na društvenu mrežu Instagram.

"Za svakoga na svetu postoji srodna duša, zavisi samo koliko ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tvrdoglavi da je nađete i pametni da je zadržite", piše ispod fotografije.

There is soulmate for everybody out there,it's just depends how stubborn u are to find it, smart and giving to keep it❤️ #love #realtreasure #soulmate

A photo posted by Emina Jahovic Sandal (@yaemina) on Jan 1, 2015 at 2:15pm PST

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.