MUŠKIH SRCA LOMILICA! Sara Jo u trikou zanjihala kukovima, pa pokazala previše - vrelija od leta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:33

MUŠKIH SRCA LOMILICA! Sara Jo u trikou zanjihala kukovima, pa pokazala previše - vrelija od leta!

Srce da zastane!

Sara Jovanović - Sara Jo, trenutno jedna od popularnijih pop pevačica mlađe generacije, uspela je da uzburka javnost svojom najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Odevena u triko, sa dubokim izrezom i visokim potpeticama, zavela je svakog ko je pogledao ovaj snimak, ali je uspela i da pokaže, kako bi neki rekli, previše.

Zavodljiv ples, poziranje i senzualno zavođenje kamere postali su sastavni deo njenog pojavljivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjih godina, otkako se vinula u sam vrh urbane muzičke scene.

Svoje pratioce redovno "čašćava" objavama poput ove, te je njena popularnost poprimila veće razmere. Ovog puta, iskoristila je publicvitet i svoju socijalnu platformu kako bi najavila novi projekat.

- Poza stanem korak. Korak stanem poza i tako dok ne svane mora, jeste tako hodam - glasio je tekst koji je Sara izvodila.

Kako je to Sara izvodila i da li je prema vašem mišljenju pokazala previše, pogledajte u anrednom video zapisu, klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.