MUŠKARČEVO PARČE MESA NE SME UTICATI NA VAS! Goca upozorila žene: Neka ne trče za mužjacima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARČEVO PARČE MESA NE SME UTICATI NA VAS! Goca upozorila žene: Neka ne trče za mužjacima

Može li se slično savetovati i muškima?

Pevačica Goca Božinovska priznaje da joj se muškarci udvaraju iako je ušla u šestu deceniju. Ona osuđuje ponašanje današnjih mušakraca, a otkrila je i kakvi joj se dopadaju.

- Gotovo svaka žena ima potrebu da bude voljena i da joj bar na tom ljubavnom polju bude kako treba, ali meni su pažnju od toga da kukam za savršenim muškarcem uvek odvlačile druge, po mom mišljenju, važnije stvari. Nikada nisam bila žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja plače i moli boga da joj pošalje mušku ruku - iskrena je pevačica.

TRAGEDIJA! Srpskom voditelju Darku Mitroviću PREMINULA SUPRUGA

- Volela sam lepe, jake muškarce, ali nikada od njih nisu zavisile moja sreća i snaga. Žene ne smeju da dozvole da komad mesa nekog muškarca utiče na njih - rekla je Goca i objasnila i kakvi su današnji muškarci koji joj se nikako ne dopadaju.

"ZAPREPAŠĆENA! PONAVLJAM, ZAPREPAŠĆENA SAM CECINOM REAKCIJOM!" Neočekivana izjava, spustila Svetlanu KAO NIKO

BEZ PREHLADA OVE ZIME! Ojačajte IMUNITET uz SAMO jednu NAMIRNICU, a čak se jede i uz SLATKIŠE!

- Oduvek su me privlačili muškarci koji znaju da se ponašaju, koji su sportisti sa mangupskim stavom i znaju kako da priđu ženi. Nikada mi nije bilo jasno koje žene padaju na vulgarnosti i bljuvotine koje današnji muškarci pišu u porukama i po tim društvenim mrežama. To mi je bedno i ružno i često se pitam imaju li muškarci sestre, majke i ko ih je tako učio - rekla je pevačica za "Alo".

POSLE POVEĆANJA GRUDI, A SADA I USANA: Vidite kako izgleda Indi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.