MUŠKARAC TREBA DA VOLI TRI ŽENE! Šok objava Ane Ćurčić zapalila društvene mreže PORUKOM za Zvezdana?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 08:28

"MUŠKARAC TREBA DA VOLI TRI ŽENE!" Šok objava Ane Ćurčić zapalila društvene mreže PORUKOM za Zvezdana?

Šokirala je!

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone Zadruge nakon samog superfinala rijalitija, redovno gostuje po emisijama "Narod pita", ali se oglašava putem drušvenih mreža.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić, njen bivši dugogodišnji partner je nakon diskvalifikacije iz Zadruge nastavio svoju ljubavnu vezu sa Anđelom Đuričić.

Nakon što je Anđela dobila posao zajedno sa Zvezdanom, došlo je do komplikacija, te je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdan "ispao" iz priče, ali je usledio i raskid sa Đuričićevom koja se sada provodi na moru, dok Zvezdan drži lajvove na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Ana je izjavila da je prijavila Slavnića za nasilje a o detaljima nije htela da govori u emisijama, a kako mediji prenose njih dvoje žive u istom kraju, a deli ih samo nekoliko blokova.

Iako je definitivno stavljena tačka na odnos Ane i Zvezdana, ipak postoje i određeni fanovi koji smatraju da će s eovaj par kad-tad pmiriti te sve njihove izjave i tumače na taj način.

Tako je bilo i ovog puta kada je Ana objavila Instagram stori, a mnogi su povezali da je zapravo to poruka za Slavnića:

- Muškarac treba voleti tri žene: Onu koja ga je rodila. Onu koja mu je rodila i onu koja mu se rodila - glasila je objava koju je postavila Ćurčićeva a koja je naišla na dosta teorija kome bi mogla biti posvećena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.