MUŠKARAC KOJI JE POSTAO ŽENA STIŽE U RIJALITI: Porodica je se ODREKLA, a sad je rešila! Zgrnuće OGROMNE pare

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARAC KOJI JE POSTAO ŽENA STIŽE U RIJALITI: Porodica je se ODREKLA, a sad je rešila! Zgrnuće OGROMNE pare

Biće ludo!

Kejtlin Džener (70) učestvovaće u novom rijaliti šou programu.

Možda na prvu i ne deluje kao neka nova vest, s obzirom da je godinama učestvovala u porodičnom rijalitiju "Keeping Up With The Kardashians", ali Kejtlin se zapravo, makar privremeno, seli u Australiju.

Veruje se da su razlog tome konstantne osude sa kojima se suočava otkako je promenila pol i od Brusa Dženera, oca manekenki Kendal i Kajli, i supruga Kris Džener, postala Kejtlin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Priča se da Dženerovi zapravo nikada nisu u potpunosti prihvatili njenu odluku da promeni pol i podvrgnre se seriji operacija, i da su je zbog toga gotovo omrzli.

Stalne kritike svakodnevno dobija i od gledalaca popularnog rijalitija o porodici Kardašijan, i čini se da joj se sada uvreda i negativnih komentara preko glave.

It has been one of the greatest joys in my life to watch you grow in so many ways. You are an amazing mom to your kids. You are an amazing business woman. And above all else a kind soul. Happy birthday @kourtneykardash PS you’re catching up to me

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Apr 18, 2019 at 11:50am PDT

Prihvatila je ponudu da za učešće u rijalitiju "I’m A Celebrity... Get Me Out of Here" (Ja sam poznata ličnost... Vadite me odavde), a samo za ulazak u emisiju dobiće oko 650.000 dolara.

- Dosta joj je Amerike. Tamo je osuđuju. Da su joj ponudili da učestvuje u tom rijalitiju u Americi, ne bi pristala - rekla je Kejtlinina bliska prijateljica i dodala da joj najteže pada ignorisanje ljudi sa kojima je donedavno bila najbliskija.

- Srećan rođendan posebnoj ženi. Ti si posebna majka i posebna osoba. Volim te - napisala je Kejtlin bivšoj supruzi Kris Džener, ali ona ju je potpuno ignorisala.

Happy birthday to this special woman! What an amazing mother and business woman you are. Love you! 🎈 🎂

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Nov 5, 2019 at 2:13pm PST

BONUS VIDEO: RADA PRIVEDENA U ŠVAJCARSKOJ! Otkriva sve detalje: "U pritvoru bilo HLADNO - tužićemo ih!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.