MUKA JOJ JE OD SVEGA! Anabela se zbog ćerke Lune POVLAČI IZ JAVNOSTI!

Izvor: Svet, 01.Nov.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUKA JOJ JE OD SVEGA! Anabela se zbog ćerke Lune POVLAČI IZ JAVNOSTI!

Anabela Atijas više ne može da se objašnjava i prepucava po medijima zbog ćerkinih postupaka u rijalitiju Zadruga. Ona je odlučila da se na neko vreme povuče.
“Anabela je previše u medijima ovih dana, pa je poželela malo da se povuče iz cele priče vezane za Lunu i Slobu i neko vreme se neće oglašavati. Iako su dušebrižnici pomislili da Luna više nema podršku majke, jer se pronela priča o njenoj navodnoj trudnoći, to nije tačno. Anabela je i dalje uz nju, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zasitila medija, jer se dva meseca skoro svakodnevno oglašavala, pa je rešila da se malo odmori, posveti sebi, svojim poslovnim obavezama i ostalim članovima svoje porodice”, otkriva izvor blizak Anabeli.
A KAKO JE TAMARA ĐURIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA ANABELU ZBOG LUNE PROČITAJTE OVDE!
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

LUNA ĐOGANI JE U BLAGOSLOVENOM STANJU? Pravu istinu zna Anabela, a sada je i potvrdila da . . .

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017

Nema razloga za brigu...Poslednjih dana se u medijima pronela kao grom iz vedra neba, priča da je Luna Đogani u blagoslovenom stanju...Glavni razlog tim nagađanjima je ispovest ćerke poznate pevačice Anabele Atijas koja je priznala da joj menstrualni ciklus kasni...MAJČINSTVO JE PROMENILO: Jovana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.