MUKA I VAPAJ: Miljana Kulić tražila samo JEDNU STVAR pre nego što je ostala bez svesti! Nisu joj dali

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2022, 15:33

MUKA I VAPAJ: Miljana Kulić tražila samo JEDNU STVAR pre nego što je ostala bez svesti! Nisu joj dali

Borba još traje!

Miljana Kulić nalazi se u KC Beograd u sobi za reanimaciju i za nju je trebovana krv jer svoju gubi u velikim količinama.

Marko Đedović je danas bio gost u ''Novom jutru'' gde je otkrio da je pričao sa Miljanom, kao i detalje njenog stanja.

- Danas su morali da je dovezu, videli su još jedan taj tromb. Miljana me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali cigaretu. Rekao sam joj da to ne sme da radi - istakao je Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đedović i dodao da je njena majka Marija Kulić u jako lošem stanju i da sve ovo teško podnosi.

Podsetimo, Marija i Bebica su zajedno sa Miljanom došli u Beograd, celo jutro su proveli u Urgentnom, odakle su izašli uplakani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.