MUK u Beloj kući - Milan Milošević pročitao POTRESNE reči OCA Anđele Šparavalo Ne verujem šta sam gajio

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 15:25

MUK u Beloj kući - Milan Milošević pročitao POTRESNE reči OCA Anđele Šparavalo "Ne verujem šta sam gajio"

"Anđela, Sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati!"

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo već nekoliko meseci su u vezi. Međutim, kada je u pitanju Anđelina porodica podrška za ovaj par izostaje u potpunosti.

Više puta i na razne načine su je upozoravali da će je se odreći ukoliko ne prekine vezu sa Bojanom, ali ona nastavlja po svom.

Ni posle bratovog pisma Anđela nije htela okončati vezu sa Pavlovićevom. Čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ni pisane reči brata nisu poljuljale.

Sada joj se obratio otac. Učesnica "Elite" uživo je čula reči oca koje je napisao u pismu, a kako Milan Milošević citira ovo je njegovo poslednje oglašavanje na ovu temu.

- Anđela, Sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratove poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je ljudima koji to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio - pročitao je voditelj.

- Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam - dodao je Milan Milošević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.