MUK u Beloj kući - Janjuš se obratio porodici direktno iz Elite, uputio emotivne reči koje SLAMAJU SRCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 09:19

MUK u Beloj kući - Janjuš se obratio porodici direktno iz "Elite", uputio emotivne reči koje SLAMAJU SRCA

Bivši košarkaš napravio je novi potez.

Učesnici "Elite" juče su birali najbolju recitaciju kojom su juče ljubavni parovi iskazivali svoje emocije.

Marko Janjušević Janjuš se tom prilikom obratio Anđeli Šparavalo u njenom gestu koji je imala prošle noći kada se obratila porodici emotivnim rečima.

Moram samo da kažem da sam ja to što jesam. Ne menjam se, ponašam se i radim sve po osećaju. Anđela, drago mi je da sam razgovorom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uticao na tebe sa se onako obratiš roditeljima, ali biće mi drago da poslušaš sve. Treba iz duše da pričaš, to je važnije od svega. Biram osobu koja mi je postala jako draga. Biram Samira, pogotovo zbog njegovog oca - rekao je Janjuš.

- Biram Janjuša i Aneli. Oni su za mene najiskreniji bili juče - kazala je Anita.

- Moram da kažem da me Janjuš oduševio juče. Pokazao je svoju drugu stranu na sceni. Janjuš i Aneli su me jako ganuli - kazao je Anđelo.

- Juče sam prvi put stavio paertnerku ispred sebe, a neko sam ko ume da se takmiči sa devojkom. Žao mi je što Miljanu ne mogu da navedem. Potrefila je temu, nije me uvredila.Navešću Uroša - rekao je Darjan.

- Najbočji su bili Milica i Terza - kazala je Teodora.

- Što se tiče nastupa, Pablo me je iznenadio, kao i Jovana pevačica. Ima jako lep glas. Pravi je profesionalac. Ša je pokazao da je profesionalac kad je u pitanju rima, ali to ne znači da je emocija prisutna. Janjuš je pokazao najveću emociju prema Aneli. Iskazao je svojer emocije. Međutim, ja moram da navedem moju drugaricu Milicu - rekao je Bebica.

- Miona i Ša su mi se dopali, kao Janjuš i Aneli. Izdvajam Milicu i Terzu, oni su mi najlepši bili - rekla je Danka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.