MUK U EMISIJI! Dušica Jakovljević POKUŠALA da objasni OVO, odnosi se na Dalilu Dragojević, a onda ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUK U EMISIJI! Dušica Jakovljević POKUŠALA da objasni OVO, odnosi se na Dalilu Dragojević, a onda ...

Prekid filma!

Kao što je već poznato Dalila i Dejan Dragojević su pre dva dana na veoma ružan način napustili Zadrugu. Dejan je pretio ljudima iz obezbeđenja da će se izbosti šrafcigerom koji je držao u rukama, ukoliko se ne udalje od njega, a kada su konačno uspeli da izađu kroz vrata Zadruge, oni su preskočili i glavni ulaz u studijo u Šimanovcima i konačno napustili Zadrugu.

Nakon toga je uveče u Zadrugu stiglo pismo Velikog šefa u koje se saopštava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su Dalila i Dejan diskvalifikovani i da će morati da plate kaznu od 50 hiljada evra.

Sinoć je u Zadruzi održano i izbacivanje, rijaliti je napustio Filip Reljić, ali sve to palo je u senku događaja od predhodne noći. Voditeljka Dušica Jakovljević, njeni gosti, a čini se i Zadrugari u toku intervjua sa Ognjenom Amidžićem gotovo su svi osudili ovo ponašanje Dragojevića.

Među njima i Jelena Pešić koja kaže da je u konflikt sa Dalilom ušla i to joj je najviše zamerila jer se uvek  pozivala na Jeleninog brata koji ima Daunov sindrom, a u jednom momentu joj je rekla da je ona kriva za njegovu bolest jer je donela zlo u svoju porodicu, što je Pešićevu veoma povredilo.

Dušica Jakovljević je bila šokirana zbog ove izjave i želela je da se solidariše sa Jelenom, ali to nije uspela da uradi na pravi način jer su je emocije savladale.

- Svako ko se na ovaj način ususi da se igra u rijalitiju... hoću da kažem ovo je nečuveno... htela bih da kažem - zastala je voditeljka i ostala bez reči.

- Ma znate šta sam htela da kažem, idemo na novi prilog - prekinula je odmah neprijatnu tišinu.

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.