MUK U BELOJ KUĆI: Karić održao lekciju Ani Jovanović pred svima - Pomenuo joj i BRATA! Ovako ODREAGOVALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 17:03

MUK U BELOJ KUĆI: Karić održao lekciju Ani Jovanović pred svima - Pomenuo joj i BRATA! Ovako ODREAGOVALA!

Iznenađena

Ovondeljni vođa Stefan Karić dao je naredni budžet pevačici Marijani Zonjić.

- Mislim da sam prema tebi ispao nefer, smatram da nisi loš čovek, ali sebe ne ceniš onako kako bi trebala da ceniš, mislim da treba sebe više da ceniš.

- Vidim da je i Bebica procvetao pored tebe. Video sam da nisi kvarna, a odnose neću da komentarišem, volim kada te vidim srećnu sa Bebicom - rekao je Karić.

- Veliki budžet ide i Lepom Mići, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on je jednim delom zaslužan što sam ja ovde, hvala mu na tome, ne znam kako bih mu se zadužio. Ja te cenim i poštujem, jedni smo od retkih koji smo pokazali da se baš poštujemo - rekao je Karić.

- Srednji budžet ide za Dina, mi nismo imali ni raspravu ni svađu. Hvala podršci koja te je kontaktirala, pokazali su koliku su ljudi. Što se tebe tiče, smeta mi to što takva osoba pravi žrtvu ili tako ispada, ostavio si nas koji treba da igramo kockice, i otišao kod Mikija - rekao mu je Stefan.

- Sledeći mali ide za Anu, mislim da si se malo iznervirala za ovo za Dalilu i Cara i prebacila meni na neki indirektan način. Ti i ja imamo okej odnos, radiš ono što voliš i osećaš, mislim da se vadiš da si zaljubljena. Žao mi što ti dajem mali budžet, tvoj brat Uroš mi je mnogo drag. Žao mi je što si dozvolila sebi neke stvari - rekao je Karić.

- Ja u tebi vidim iskrenu nameru, pa i kada mi kažeš ružnu reč, ja ti neću zameriti. Imaš puno pravo - rekla je Ana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.