MUČIŠ SE U TOJ VEZI! Otkriveno zašto Zvezdan neće da OSTAVI Anđelu - priznao sve o odnosu sa Aleks

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 22:22

"MUČIŠ SE U TOJ VEZI!" Otkriveno zašto Zvezdan neće da OSTAVI Anđelu - priznao sve o odnosu sa Aleks

Bacio karte na sto!

Danas je došlo do haosa između Zvezdana Slavnića i Nenada Lazića Nece. Zvezdan se zaleteo na Necu, a zadrugari i obezbeđenje su ga sprečili da ga udari. Nakon ovog haosa, Zvezdan se osamio sa Marijom Kulić u pušioni i njih dvoje su razgovarali o njegovom odnosu sa Anđelom Đuričić i Aleksandrom Nikolić. Marija smatra da je on u vezi sa Anđelom jer ne želi da je ostavi nakon što je spavala sa njim, iako i dalje gaji simpatije prema Aleksandri. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Anđela, što si sad došla ovde, kad on želi da priča sa mnom. Ti si jedan prilepak - rekla je Marija.

- Njega boli noga, zato sam došla - rekla je Anđela.

- Kad sam došla, primetila sam da gledaš Aleks. Verujem da je Ana to primetila. Moje mišljenje je da bi ti imao odmah nešto sa Aleks, da si znao da će ona ostaviti Dejana - rekla je Marija.

- Nije mi bilo to u glavi. Mi smo se gledali. Ona je završila sa Dejanom, krenula je odnos sa Carem. Kad sam krenuo da se družim sa Anđelom, onda je to prešlo prijateljske granice. Počela da me dribla svađama, zato sam se zbližio sa Aleks. Kad sam krenuo da je poljubim, ona se izmakla. Shvatio sam to kao igru. Priznao sam sve Anđeli, nastavio sa Aleks - rekao je Zezdan.

- To pokazuje da je tebi Aleks u glavi - dodala je Marija.

- Ja nisam klinac da me neko zavlači - rekao je Zvezdan.

- Mislila je da joj nikada nećeš prići. Ona je to čekala, a Car je ušao. Ti želiš da ispoštuješ jer je spavala sa tobom. Mučiš se u toj vezi. Jedino si iskren prema Aleks - rekla je Marija.

- Ona je sa mnom završila - dodao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.