MRŠ LICEMERU! Maca izgoreo zbog besramnog čina Ivana Ivanovića, mreže se usijale od komentara podrške!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 11:42

"MRŠ LICEMERU!" Maca izgoreo zbog besramnog čina Ivana Ivanovića, mreže se usijale od komentara podrške!

Svi se slažu u jednom.

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca, poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, a svojim nedavnim gostovanjem u jednoj emisiji izazvao je pravu buru komentara na društvenim mrežama.

Maca je između ostalog govorio o opozicionim voditeljima Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću, a njegovo izlaganje dobilo je veliku podršku korisnika TikToka.

- Ne volim ovo što rade Kesić, Ivan Ivanović... Svi su oni "bumbari", i taj Ivan Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šatro izbačen s "Prve" televizije, a ovamo već potpisao ugovor. Šta si ti, francuski revolucionar na barikadama? A mrš u p**ku materinu, licemernu, šišmišu jedan. Kao krug dvojke... - govorio je Maca a u komentarima su se nizale reči podrške korisnika ove društvene mreže.

"Bravo Maco, isto mišljenje imamo", "To je to", "Bravo ljudino", "Tako je", pisali su ljudi.

Podsećanja radi, Ivanović je 2018. godine javno tvrdio da je nakon dolaska novog vlasnika na tv "Prva" dobio otkaz, a potom su se oglasili iz uprave rekavši da je u pitanju laž voditelja.

Nakon što se Prva televizija oglasila i saopštila da poslednja emisija Ivana Ivanovića neće biti emitovana zbog niza neistina koje je ovaj voditelj izneo na račun kuće u kojoj je u tom momentu još uvek radio, Ivanović je rekao kako je dobio otkaz, a to uopšte nije tačno.

Kako je tada pisao "Informer", u ugovoru koji je novi vlasnik Prve televizije Srđan Milovanović potpisao prilikom kupovine, stoji da on postaje zvanični vlasnik prvog dana 2019. godine. Što znači da je vlasnik TV Prva u trenutku Ivanovićevog odlaska još uvek bio Teodor Kirijaku, a ne Milovanović.

Dakle, ako je neko ukinuo poslednju emisiju Ivana Ivanovića onda je to mogla biti samo Manja Grčić, i dalje direktorka ove televizije.

Kako je pomenuti medij tada okarakterisao, u pitanju je voditeljev pokušaj da plasira netačne informacije kako bi se u javnosti stekla pogrešna slika, dok je na novu televiziju prešao svojevoljno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.