M*RŠ BRE VAS DVE! IDEMO DA SE OTKINEMO: Šok! Filip i David otkačili Ivu i Anu zbog skandala sa Karićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 00:52

M*RŠ BRE VAS DVE! IDEMO DA SE OTKINEMO: Šok! Filip i David otkačili Ivu i Anu zbog skandala sa Karićem

Iste muke ih more...

Nakon što je počela žurka u rijalitiju "Zadruga 3", David Dragojević je prišao verenici Ani Korać kako bi je upitao šta želi da joj uzme od hrane i pića. Podsetimo, njih dvoje imali su sukob zbog Stefana Karića, jer je Ana odugovlačila fotografisanje za zadrugarski kalendar, a poznato je da su njih dvoje imali ljubavnu aferu.

Filip Đukić takođe je imao sličan problem, ako ne i gori, budući da je njegova sadašnja devojka, a Karićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivša, Iva Grgurić tokom fotografisanja za kalendar spustila rame na Stefana, kako bi uživala u njegovom prisustvu, o čemu su komentarisali danas tokom suđenja sa Ivanom Šopić.

Nakon što je čuo razgoro verenika, Filip se od muke nasmejao sa Davidom, a onda oterao Anu i Ivu, te sa svojim cimerom otišao na žurku da se provede.

- Kroz isto prolazimo, 'ajde m'rš bre vas dve! Idem da se otkinem.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.