MRAČNA PROŠLOST Ahmićeve - Bivši Anelin dečko izašao IZ ZATVORA, izašle na videlo bahanalije iz Dubaija

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 08:15

MRAČNA PROŠLOST Ahmićeve - Bivši Anelin dečko izašao IZ ZATVORA, izašle na videlo bahanalije iz Dubaija

Bivši učesnik "Elite" otkrio je nepoznate detalje iz života Ahmićeve.

Dsikvalifikovani učesnik "Elite", Aleksandar Požgaj, odlučio je da obelodani sve ono što zna o Aneli Ahmić koja je aktivni učesnik rijalitija. Naime, on poznaje čoveka koji je bio prisan s Ahmićevom pre nego što se uselila na imanje u Šimanovcima.

Iako ona nikada nije spominjala misteriznog muškarca, Požgaj je do detalja opisao kako je njihova avantura izgledala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Mi smo bili prijatelji preko zajedničkog prijatelja, a on je skoro izašao iz zatvora. Oni su se dopisivali preko Instagrama, ona je već sutradan došla u Beograd i posle dva-tri dana su otišli za Dubai, nije se baš najlepše proveo sa njom. Nije mi rekao koliko je para potrošio, to mi je Aneli potvrdila u rijalitiju da je on njoj dao karticu i novac i da je ona išla da šopinguje po Dubaiju i Rimu. Ona je njega hvalila kako je veliki gospodin, ali kakav je to sloj devojke ako danas piše, a već sutra iz Sarajeva dođe u Beograd - rekao je Aleksandar Požgaj, a onda zaključio:

- U tome je stvar, zar to treba da pobedi - zaključio je on.

Podsetimo, nedavno je u javnost dospela unutrašnjost Anelinog doma koji je mnogima zaličio na kuću strave i užasa. Njena porodica je oštro demantovala navode da nemaju osnovne uslove za život, dok je njena sestra Sita pokazala da žive prilično lagodim životom.

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Hype/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.