MOŽE LI GORE OD OVOGA? U Anđelinom slučaju može - širi se neopisivi smrad po sobi rihaba

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 13:07

MOŽE LI GORE OD OVOGA? U Anđelinom slučaju može - širi se neopisivi smrad po sobi rihaba

Njoj ne smeta

Anđela Đuričić je iz ljubavi odlučila da zaboravi da je Zvezdan Slavnić ostavio zbog Maje Marinković, te je opet sa njim obnovila odnos. Iako njih dvoje tvrde da su sada samo dobri prijatelji, oni su nastavili da spavaju u rihabu, a u nekoliko navrata su se i poljubili.

Ljubav u ovom slučaju je bila jača, te je lepotica iz Đenovića odlučila da zaboravi da je Mokinom sinu u istoj prostoriji samo nekoliko dana ranije krevet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grejala Takijeva ćerka.

Šta mlada i lepa devojka poput Anđeče vidi u fatalnom Dorćolcu za mnoge gledaoce ostaje misterija. Mnogi su u šoku njenim stalnim insitiranjem za njuškanjem Zvezdanovih delova tela i organa, čak su počeli i da se razvijaju teorije o svojevrsnim feti**ma koji privlače Crnogorku.

Fanovi koji brane Anđelu tvrde da nije reč ni o kakvoj nastranosti. Kada je neko zaljubljen onda mu ništa nije gadno na osobi u kojoj je zaljubljen, pa ni objektivni smrad.

Najnoviji snimak koji kruži internetom potvrđuje da Anđela i nakon pomirenja ostaje verna Slavnićevim mirisima i zadasima.

Na klipu se vidi kako Đuričićeva leži na dušeku i doziva Mokinog sina.

- Nisam oprao zube, smrdi mi iz usta - rekao je Zvezdan.

- Nema veze. Meni miriše - rekla je Anđela.

Izgleda da u Anđelinom slučaju ona stara latinska izreka da je ljubav slepa, može da se proširi na maksimu ljubav je slepa i nema nos.

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.