MOŽE DA MOLI ZA OPROST DO SUTRA! Ivana u ŠOKU zbog Tarine izjave i Nenadove ODLUKE da je dovede u STAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 09:29

"MOŽE DA MOLI ZA OPROST DO SUTRA!" Ivana u ŠOKU zbog Tarine izjave i Nenadove ODLUKE da je dovede u STAN!

"Ipak ju je pogodilo sve što se dešava."

Bivša zadrugarka Tara Simov juče je diskvalifikovana iz "Zadruge" po odluci Velikog šefa zbog agresivnog ponašanja.

Njena diskvalifikacija, kao i njena veza sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, jedna je od glavnih tema u medijima.

Simova se juče, nakon diskvalifikacije, oglasila i priznala kako još uvek nije stupila u kontakt sa reperovom porodicom i izjavila da se useljava u stan u kom je Ša živeo sa suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivanom, a reperova još uvek zakonita žena šokirala se kad je pročitala šta je Tara izjavila.

A post shared by Ivana (@_ivv_)

Kako izvor Blica blizak Ivani otkriva, Nenadova supruga nije mogla da veruje šta bivša zadrugarka iznosi u javnost.

- Ivana je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli devojku iz rijalitija, koju poznaje tako kratko, i to u njihovu oazu u kojoj je toliko uspomena, u kojoj su toliko vremena proveli. Iako je vremenom oguglala na sve što ima veze sa "Zadrugom", jer se njeno ime konstatno provlači, ipak ju je pogodilo sve što se dešava oko njihovog stana, a tiče se dogovora Tare i Ša - navodi na početku izvor.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

- Nije verovala kad je videla da Tara traži da joj Ivana oprosti. Šokirala se. "Ma, mala može da moli za oprost do sutra!", rekla je Ivana besno nakon pročitane vesti. Ivana se samo pita kada će se sve ovo završiti. Distancirala se maksimalno od svega, a iz stana se taman odselila malo pre nego što će Tara doći u isti - dodao je dobro obavešten izvor.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.