MOŽE DA DOĐE DO TURBULENCIJA! Sandra i Anđelo progovorili o njihovoj VEZI: Kad smo SAMI u izolaciji...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 18:05

"MOŽE DA DOĐE DO TURBULENCIJA!" Sandra i Anđelo progovorili o njihovoj VEZI: "Kad smo SAMI u izolaciji..."

Sve su priznali!

Sandra Rešić i Anđelo Ranković bili su naredni gosti voditelja Filipa Cara u "Amneziji". Oni su se u ponedeljak smuvali tokom emisije "Pretres nedelje", a danas su otvorili dušu o svom odnosu.

- O vašem odnosu se polemisalo dve godine. Imali ste neke prepreke, neke greške, ja smatram obostrane. Na kraju svega epilog je da ste ušli u vezu, demantovali ste prvo mene, koji sam smatrao da se to neće desiti. Kako se osećate po pitanju toga? - pitao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Car.

- Drago mi je što se ovako desilo, mada je sekunda falila da se to ne desi. Milion mojih sumnji ima. Nekako, zbog svega, sekunda je falila da odustanem od svega, ali on nije odustao od mene, nije hteo da me pusti i eto. Drago mi je, osećam se lepo. U nekoj vrsti sam grča, imam strahove. Osećam se čudno. Prvi put sam u vezi, neprijatno mi je malo, prosto, sad mi tu sedimo, cmačemo se, ljudi nas gledaju. Kad smo sami u izolaciji, opuštena sam, a ovamo stegnuta kao da momka nisam imala - rekla je Sandra.

- Meni je i lepo i drago i lakše mi je. Bila je ta neka stega, šta ćemo, da li treba da izdržimo do kraja. Jedina stvar u koju ona sumnja je da li će sve to biti napolju, da li će kod mene biti isti osećaj. Ali desilo se šta se desilo. Bio sam slab, gledao nju, ona se tresla - govorio je Anđelo.

- Mi smo tu gde jesmo, ne očekujem da će biti lagano do kraja, može da dođe do turbulencija sa drugima. Ja sam mu rekla da ću da se trudim da to ne utiče na mene. Pomoći ću da nam bude lakše i bolje, borimo se zajedno. Šta će biti za spolja ne znam, strahovi mi nisu otišli, ali ja sam odlučila da se borim - dodala je pevačica.

- Ja jesam bio neozbiljan, ali nisam kreten i budala. Imam grižu savesti, ne radim stvari koje povređuju osobu. Sandra je opuštena, nije džangrizava, devojka koja će da skače na sve. Sigurna je u sebe i svoje kvalitete, nije klinka. To je ono što ja mislim - rekao je Ranković.

- Zreli ste ljudi, hvala vam mnogo što ste gosti. Evo, i za vas imam poklone, slatkiše i cigarete. Hvala što ste bili gosti - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.

BONUS VIDEO: Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.